رفتن به محتوای اصلی

کوچینگ کسب و کار

مربیگری کسب و کار یا کوچینگ کارآفرینی یکی از انواع کوچینگ است. در این نوع از کوچینگ، مربی به مراجعه کننده خود که ممکن است یک کارآفرین یا یک شرکت باشد کمک می‌کند تا به اهداف کسب‌وکاری خود برسد. کوچینگ کسب و کار یا Business Coaching شاخه‌ای است که در آن مربی، مالکان کسب و کارها را در بخش‌های مختلف فروش، مدیریت، رهبری، ساخت تیم، برنامه‌ریزی، بازاریـابی، تولید و … به کمک تکنیک‌ها، تجارب اختصاصی و ابزارهای حرفه‌ایِ خود هدایت می‌کند.

بیزینس کوچینگ چگونه به رشد کسب و کار شما کمک می کند؟

  1. در مرحله اول مربی با تجزیه و تحلیل کسب و کار شما نیازمندی ها و مشکلات آنرا شناسایی می کند.
  2. مربی به شما کمک می کند که هدفگذاری درستی برای کسب و کارتان انجام دهید.
  3. مربی به شما کمک می کند که برنامه ریزی دقیقی برای رسیدن به اهدافتان انجام دهید.
  4. مربی در زمان اجرا در کنار شما هست و به شما کمک می کند که سریعتر، آسانتر و ارزانتر به اهداف تعیین شده برسید.

 آیا به یک مربی کسب و کار با تجربه نیاز دارید؟

اگر به یک مربی برای کسب و کار خود نیاز دارید، همین امروز کوچینگ بیزینس را با دکتر بابک ناصحی تجربه کنید و فرصت را از دست ندهید!

 

یک کوچ خوب همانند آینه ای است تا شما درون این آینه بتوانید نقاط ضعف و قوت خود را ببینید و صدالبته این تمام کارهایی نیست که یک بیزینس کوچ انجام می دهد. این تنها بخشی از آموزه های یک مربی بزرگ است.

مهارت های کوچینگ

از جمله مهم‌ترین کاربردهای بیزینس کوچینگ در دنیای کسب‌وکار:

کوچینگ کسب و کار

ما به شما کمک می کنیم که به بهترین خودتان تبدیل شوید.

خدمات بیزینس کوچینگ اختصاصی

نحوه سفارش:

 برای دریافت خدمات بیزینس کوچینگ به شماره 09125366817 پیام دهید.

 (۵ دقیقه نیازسنجی رایگان)

چطور بیزینس کوچینگ سرعت رشد بیزینس را چند برابر می‌کند؟

فرآیند بیزینس کوچینگ به کمک مدیر و خالق یک کسب و کار می آید تا به او در وهله اول بیاموزد که چطور آینده آن کسب و کار را روشن کند و در ادامه چگونه این فرآیند را برای همگام سازی اهداف و استراتژی های ذهنی بکار گیرد. یک مدیر کسب و کار در وهله اول باید بفهمد که چرا رشد کسب و کار برایش مهم است و این رشد چه تاثیری در زندگی او و دیگران خواهد داشت و این دقیقا همان نقطه است که یک بیزینس کوچ می تواند با او کمک کند.

بیزینس کوچ تلاش می‌کند مراجع را به اقدام کردن ترغیب کند و از این طریق یادگیری او را افزایش دهد.با افزایش عدم‌قطعیت‌ها در دنیای کسب‌وکار امروزی، بسیاری از دانش‌ها تا زمانی که اقدامی انجام نشود پدیدار نخواهند شد. بیزینس کوچ به مراجع کمک می‌کند، ضمن کنترل ریسک‌هایش اقداماتی مؤثر انجام دهد. مؤثر یعنی اقدامی که از آن یادگیری سریع و کم‌هزینه حاصل می‌شود. با تکرار اقدام‌ها و افزایش یادگیری، پاسخ مسائل نیز پدیدار خواهند شد.

یبزینس کوچ بر روی مهارت‌های شما کار می‌کند تا ارتقا یابد. هدف کوچ این است که بهترین شما پدیدار شود. کوچ کسب‌وکار همراه شما خواهد بود تا اهداف را مشخص کنید و با طوفان فکری راهکار تولید کنید و در راه توسعه کسب‌وکارتان با انگیزه باقی بمانید. تمرکز کوچ کسب‌وکار بر روی طرز فکر شماست تا باورهای مانع و ترس‌هایتان را شناسایی کند. متناسب با هر اقدامی که طراحی می‌شود، کوچ پشتیبان و حامی شما خواهد بود تا آن اقدام را انجام دهید. در مجموع قرار است خود شما با همراهی کوچ برای کسب‌وکارتان برنامه‌ریزی کنید و در ادامه نیز کوچ تا اجرای آن در کنار شما خواهد ماند. ابتدا نیاز سنجی انجام می شود. سپس مشاوره ها و آموزش های متناسب با نیاز به شما داده می شود؛ و بعد از آن در کنارتان هستیم که مشکلات احتمالی برطرف شود. دقیقا مثل یک مربی فوتبال که کنار زمین می ایستد تیم را هدایت و رهبری می کند و به اعضای تیم آموزش های لازم را می دهد.

بیزینس کوچرها کمک می‌کنند که یک بیزینس را از اول بسازند و به مدیران و صاحبان کار برای روند کار مشاوره می‌دهند و استراتژی‌های بلند مدت و کوتاه مدت را تعیین می‌کنند. یک مربی می‌داند که چگونه شرکت و بیزینس را به مرحله‌ی بعدی برساند. در کنار بهبود عملکرد آن‌ها به مدیران و صاحبان کسب و کار کمک می‌کنند تا برخی از فشارها را کاهش دهند تا صاحبان کار از مسیری که دارند طی می‌کنند بیشتر لذت ببرند. اداره‌ی بیزینس شخصی می‌تواند بسیار استرس‌زا باشد اگر شما یک شرکت را به تنهایی اداره می‌کنید این قضیه دو برابر می‌شود. وقتی با یک بیزینس کوچر کار می‌کنید، یک شخصی را در اطراف خود دارید که در درجه‌ی اول می‌توانید به او اطمینان کنید و از چالش‌ها راحت‌تر عبور می‌کنید، و همچنین یک فردی کنار شماست که پر از تجربه و تخصص است.

 

بیزینس کوچینگ دوره آموزشی نیست
بیشتر شبیه مشاوره هست
اما مشاوره ای که از ابتدا تا انتها کنار شما هستیم

 

تفاوت بیزینس کوچینگ با مشاوره‌ی مدیریت چیست؟

بیزینس کوچینگ و مشاوره‌ی مدیریت هر دو هدف یکسانی را دنبال می‌کنند، اما روش متفاوتی را برای رسیدن به هدف برمی‌گزینند.در هر دو نوع خدمت، هدف کمک به کارآفرین یا مدیر برای دستیابی به اهداف عملکردی‌ است.این هدف عملکردی ممکن است افزایش سودآوری، اجرای استراتژی بازاریـابی جدید، تغییر در ساختار سازمانی، بهبود برنامه‌های یادگیری و توسعه‌ی کارکنان و… باشد.

مشاور مدیریت:

بر تجربه و دانش قبلی خود در آن حوزه متکی است و تلاش می‌کند براساس تحلیلی که از وضعیت سازمان انجام داده است، به کارآفرین یا مدیر راه‌حلی ارائه دهد. این راه‌حل‌ها ممکن است به نتیجه برسند یا نرسند. یکی از فرضیاتی که در مشاوره‌ی مدیریت مطرح است، این است که می‌توان براساس وضعیت گذشته، آینده را پیش‌بینی نمود.

بیزینس کوچینگ:

بر عمل‌گرایی و اقدام کردن مراجع استوار است. از نظر بیزینس کوچ، کمبود دانش یا مهارت مشکل اصلی مراجع نیست و حتی اگر مراجع در زمینه‌ی خاصی دانش نداشته باشد می‌تواند آن را کسب کند یا به دیگران برون‌سپاری کند. بیزینس کوچ تلاش می‌کند مراجع را به اقدام کردن ترغیب کند و از این طریق یادگیری او را افزایش دهد. با افزایش عدم‌قطعیت‌ها در دنیای کسب‌وکار امروزی، بسیاری از دانش‌ها تا زمانی که اقدامی انجام نشود پدیدار نخواهند شد. بیزینس کوچ به مراجع کمک می‌کند، ضمن کنترل ریسک‌هایش اقداماتی مؤثر انجام دهد. مؤثر یعنی اقدامی که از آن یادگیری سریع و کم‌هزینه حاصل می‌شود. با تکرار اقدام‌ها و افزایش یادگیری، پاسخ مسائل نیز پدیدار خواهند شد.

بیزینس کوچینگ و مشاوره‌ی مدیریت جایگزین یکدیگر نیستند بلکه می‌توانند به عنوان مکمل هم به کار روند. گاهی نیز این دو حوزه اشتراکاتی پیدا می‌کنند، مثلاً ممکن است بیزینس کوچ براساس تجربه‌ی شخصی، راهکارهایی را نیز به کارآفرین پیشنهاد دهد (هر چند این کار اصلی او نیست) یا ممکن است مشاور مدیریت در مواقعی، مراجعش را به اقدام ترغیب کند. هر کدام از این روش‌ها اثربخشی خاص خود را دارند و این کارآفرین است که باید تشخیص دهد، کدام نوع خدمات برایش مناسب‌تر است.

مشاور کسب‌وکار چه کاری انجام می‌دهد؟

مشاور کسب‌وکار بیش از یک متخصص است که بخواهد در یک زمینه خاص کمک کند. آن‌ها مهارت‌هایی که ما نداریم را به ما آموزش می‌دهند، کسب‌وکارمان را تحلیل می‌کنند تا برنامه‌ای عملیاتی برای رشد و پیشرفت آن تنظیم شود. این افراد درحوزه برنامه‌ریزی کسب‌وکار و استراتژی خبره‌اند. مشاورین کسب‌وکار تجربیات زیادی در زمینه جذب مشتری، فرآیندها و سیستم‌های سازمانی، طراحی خدمات، قیمت‌گذاری، فروش و بازاریابی دارند. مشاور کسب‌وکار طبق برنامه‌ای که تدوین می‌کند، اقداماتی انجام می‌دهد تا سازمان به اهداف خود برسد.

کوچ کسب‌وکار چه کاری انجام می‌دهد؟

یبزینس کوچ بر روی مهارت‌های شما کار می‌کند تا ارتقا یابد. هدف کوچ این است که بهترین شما پدیدار شود. کوچ کسب‌وکار همراه شما خواهد بود تا اهداف را مشخص کنید و با طوفان فکری راهکار تولید کنید و در راه توسعه کسب‌وکارتان با انگیزه باقی بمانید. تمرکز کوچ کسب‌وکار بر روی طرز فکر شماست تا باورهای مانع و ترس‌هایتان را شناسایی کند. متناسب با هر اقدامی که طراحی می‌شود، کوچ پشتیبان و حامی شما خواهد بود تا آن اقدام را انجام دهید. در مجموع قرار است خود شما با همراهی کوچ برای کسب‌وکارتان برنامه‌ریزی کنید و در ادامه نیز کوچ تا اجرای آن در کنار شما خواهد ماند.

 

چه فردی بیزینس کوچر است؟ (مانند دکتر بابک ناصحی)

به طور معمول کارآفرینانی هستند که می‌دانند چه چیزهایی یک بیزینس را موفق می‌کند، با پرداخت هزینه در کنار مدیران و مالکان کار می‌کنند تا به آنها در تعیین اهداف کمک کنند. چشم‌انداز خود را برای تجارت بیان می‌کنند و یک‌سری استراتژی تنظیم می‌کنند که به مالک در دستیابی اهداف و چشم‌انداز کمک می‌کند. اگر صاحب بیزینس سوالاتی داشته باشد و به مشکلی برخورد کند، مربی به او کمک می‌کند که به بهترین شکل ممکن مسائل خود را حل کند. داشتن یک مربی خیلی شبیه هم‌تیمی با تجربه در تیم است و پیشنهادهای او بسیار ارزشمند است. زمانی که بیزینس شما در مرحله‌ای است که می‌خواهید برند خود را ارتقا دهید، یکی از راه‌های تاثیرگذار کمک گرفتن از این شخص است.

بیزینس‌کوچرها چه کارهایی انجام می‌دهد؟

همان‌طور که از اسم آن پیداست به عنوان مربی فعالیت می‌کنند و مهارت‌های لازم را جهت موفقیت در بیزینس به شما آموزش می‌دهند و هرگونه سوال درباره‌ی آنچه که باید انجام دهید را به شما جواب می‌دهند. همانند مربی‌های دیگر، مربی کسب و کار استعدادهای شما را افزایش می‌دهد، به تصمیم‌گیری‌ها جهت می‌دهد، و هر کاری می‌کند که به شما در موفقیت کسب و کارتان اطمینان بدهد.

رزومه دکتر بابک ناصحی

 

سوابق سخنرانی، تدریس و مشاوره تخصصی کسب و کار در دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،سازمان فناوری اطلاعات ایران
دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران
صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، برنامه مفید و پر مخاطب پایش پلاس
مرکز رشد واحدهای فناور، دانشگاه قم
مرکز توانمندسازی و تسهیل گری کسب و کارهای نوپا – فاوا
دانشکده مدیریت و حسابداری ،دانشگاه شهید بهشتی
صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری
دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه گلدیران (LG)
دانشکده مدیریت، دانشگاه الزهرا

سوابق تحصیلی بابک ناصحی

دکترای مدیریت کسب و کار DBA از دانشگاه تهران
کارشناس ارشد کارآفرینی گرایش فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران

سوابق شغلی

بنیانگذار گروه آموزش و مشاوره کسب و کار پیشرو
تدریس برای بیش از ۵۵۰۰ دانشپذیر
برگزاری بیش از ۲۰۰۰ ساعت کارگاه
سخنرانی در بیش از ۱۰۰ سمینار و همایش
بیش از ۱۰۰۰ ساعت مربی گری و مشاوره تخصصی کسب و کار
عضو هیئت علمی GRS انگلستان

در بیزینس کوچینگ دقیقاً چه اتفاقی می‌افتد؟

کلیت فرایند بیزینس کوچینگ مشابه سایر انواع کوچینگ است. کوچ (مربی) و کوچی (مراجعه کننده) با یکدیگر قراردادی منعقد می‌کنند تا مراجعه کننده در مدت زمان معینی به نتایج مشخصی دست یابد. وظیفه مراجعه کننده این است که اقدامات تعریف شده در جلسات کوچینگ را انجام دهد و در مورد نتایج اقدامات به مربی گزارش دهد. مربی نیز وظیفه دارد، با استفاده از مهارت‌های پایه کوچینگ مانند گوش دادن، پرسشگری، بازخورد و دعوت به اقدام، کوچ را به انجام دادن اقدامات و یادگیری از آن‌ها ترغیب کند و به او یاری رساند تا از موانع درونی و بیرونی عبور نماید.

مراحل بیزینس کوچینگ ما:

قسمت ها و کارهایی که ما در بیزینس کوچینگ انجام می دهیم (5 کار مهم به شرح تصویر زیر)

بیزینس کوچینگ
این یعنی برنامه ریزی برای پیشرفت شغلی!

کوچ کسب و کار برای چه کسانی توصیه می شود؟

کارآفرینانی که قصد راه اندازی کسب و کار جدید دارند.

پنج نشانه که به یک مربی کسب و کار احتیاج دارید:

۱- راه روشنی پیش رو نمی‌بینید

آیا وضعیتی شبیه یکی از موارد زیر دارید؟

  • درک خودتان را از نقش‌تان به‌عنوان یک مدیرعامل گم کرده‌اید
  • نمی‌دانید چه کارهایی را به‌طور روزانه باید انجام دهید
  • مسیر کسب‌وکارتان بارها طی چند هفته گذشته تغییر کرده است
  • یک مجموعه شفاف از اولویت‌هایتان در اختیار ندارید

 

۲- غرق در افکار خودتان هستید

یک نشانه واضح از این وضعیت این است که تعجب می‌کنید وقتی بشنوید آخرین‌بار کی به تعطیلات رفته‌اید یا کی در خانه برای استراحت ماندید. اگر اینطور احساس می‌کنید باید از خودتان بپرسید که وظائف روزانه‌تان شما را به سمت اهدافتان هدایت می‌کند؟ در اغلب موارد صاحبان کسب‌وکار متوجه می‌شوند که زمان زیادی را صرف فعالیت‌هایی می‌کنند که پربار نیستند، هر چند ممکن است که این کارها در لحظه اول سودمند به نظر برسند. غرق شدن در افکار منجر به احساساتی می‌شود که در نتیجه نمی‌توانید شخص دیگری را برای پاسخ دادن به مسائل‌تان به‌کار بگیرید.

 

۳- نیاز دارید به کسی پاسخگو باشید

شاید اهدافتان را بنویسید، اما مطمئن نباشید که بتوانید آنها را برآورده کنید. قبل از اینکه فکر کنید «این اهداف بیش از حد بلندپروازانه هستند»، باید از خودتان بپرسید که واقعاً اگر کسی را داشته باشید که شما را پیگیری کند و شما به او پاسخگو باشید، آیا شما می‌توانید به همه اهدافتان برسید؟ هرکس می‌داند که شکستن قولی که به خودتان داده‌اید بسیار آسان است، اما وقتی به شخص دیگری قول می‌دهید، ماجرا به‌گونه‌ای دیگر است. به جای درخواست از همسر یا دوستانتان برای اینکه به آنها پاسخگو باشید (و ریسک آسیب رساندن به آن روابط)، شما باید از یک مربی کسب‌وکار استفاده کنید.

 

۴- می‌خواهید مهارت‌های خودتان را توسعه دهید

آیا در مورد توانایی خودتان در هدایت شرکت، اعتماد به نفس کافی ندارید، داشتن مهارت‌های رهبری، به بهبود فرهنگ و موفقیت شرکت شما کمک خواهد کرد، اما نباید توانایی رهبری تنها مهارتی باشد که بخواهید آن را توسعه دهید. ممکن است برای رو به جلو نگه‌داشتن منحنی کسب‌وکارتان نیاز به توسعه مهارت‌های مذاکره، مالی یا تکنولوژی‌های جدید داشته باشید. هنگامی که در جست‌وجوی یک مربی کسب‌وکار برای کمک به توسعه مهارت‌های جدید خود هستید، انجام تحقیقات برای یافتن یک همتای درست، بسیار مهم خواهد بود.اگر روی مهارت‌های نرم خودتان مانند رهبری یا مذاکره کار می‌کنید. مهم است شخصی را پیدا کنید که با او راحت هستید و می‌توانید یک فضای امن با او داشته باشید.

 

۵- به همان شیوه قدیمی کار می‌کنید

آیا در مورد شیوه کسب‌وکارتان دچار تردید شده‌اید؟ حتی با داشتن یک روحیه کارآفرینی بلندپروازانه، تغییر در عملیات می‌تواند یک تصمیم ترسناک باشد که اجرای آن دشوار است.به جای گیر کردن در عادات گذشته، استخدام یک کوچ کسب‌وکار می‌تواند به شما کمک کند که با توفان فکری و اجرای یک برنامه استراتژیک، کسب‌وکار خودتان را توسعه دهید. گفته می‌شود که اساساً هیچ‌کس دقیق‌تر از همه نیست. با کمک یک مربی کسب‌وکار، چشم‌انداز جدید و اعتماد به نفس در برنامه‌ریزی و اجرای آن را به دست خواهید آورد.

 

اگر احساس می کنید که با همین امکاناتی که دارید بایستی چند برابر درآمد داشته باشید، به یک مربی حرفه ای احتیاج دارید!

 برای استفاده از خدمات بیزینس کوچینگ دکتر بابک ناصحی به شماره 09125366817 پیام (پیامک،واتس اپ، تلگرام) ارسال نمایید.

آیا بیزینس کوچینگ فقط برای کسب و کارهای بزرگ است؟

خیر، تمامی کسب و کارها بخصوص کسب و کارهای کوچک و متوسط برای رشد و توسعه به یک مربی کسب و کار نیاز دارند.

ما  از مدل OSKAR در کوچینگ استفاده می کنیم. روش OSKAR مقیاس پذیر است یعنی در یک شرکت کوچک (کمتر از 50 نفر) شرکت های متوسط (50تا 250 نفر) و صنایع بزرگ (بیشتر از 250 نفر) قابل استفاده است. مدل کوچینگ اسکار یک مدل راه‌حل محور است که ابزار قوی در جلسات کوچینگی که عمدتاً روی راه‌حل متمرکز هستند به شمار می‌آید.

 

مدل کوچینگ OSKAR

 

بیزینس کوچینگ می تواند کوچینگ انفرادی باشد ( کوچینگ مدیر) یا کوچینگ گروهی باشد ( کوچینگ کارکنان مانند: تیم فروش ) البته تعداد بهینه برای یک جلسه کوچینگ کمتر از 20 نفر است.

تخصص ما تبدیل کسب و کارهای معمولی به خوب و کسب و کارهای خوب به عالی است.

 

بیزینس کوچینگ

آیا در بیزینس کوچینگ محدودیتی از نظر موضوع وجود دارد؟

خیر، بیزینس کوچینگ در تمامی موضوعات مرتبط با کسب و کار قابل ارائه است از جمله:

  • بازاریابی
  • فروش
  • تبلیغات
  • برندینگ
  • مدیریت منابع انسانی ( استخدام و…)
  • مدیریت زمان
  • مدیریت ارتباط با مشتری
  • مدیریت دیجیتال مارکتینگ
  • کارآفرینی و استارت آپ
  • سیستم سازی کسب و کار
  • و…

 

Business Knowledge

 آیا بیزینس کوچینگ فقط مخصوص استارت آپ ها است؟

خیر، خدمات بیزینس کوچینگ برای همه کسب و کار ها از جمله موارد زیر قابل ارائه هست:

  • فروشگاه ها
  • سالن های زیبایی
  • کلینیک ها و بیمارستان ها
  • بانک ها
  • بیمه ها
  • صنعت نفت و گاز
  • صنایع مرتبط با دکوراسیون داخلی از جمله صنایع مبلمان و کابینت سازی
  • کسب و کارهای اینترنتی
  • صنعت خودرو
  • صنعت فرش
  • و…

 

تفاوت مشاوره و کوچینگ

نتیجه‌گیری

درحالی‌که هیچ تعریفی برای زمان مناسب استخدام یک مربی کسب‌وکار وجود ندارد، یک معیار مناسب وقتی است که می‌گویید «من نمی‌دانم که باید چه کار کنم».

مهم این است که برخی اوقات کمک بگیرید چون حتی ابرقهرمانان هم تنهایی کاری را انجام نمی‌دهند.چندین عامل موجب استفاده از کوچینگ کارآفرینی و آموزش شده است. کسب‌وکارها پیچیده‌تر شده و سرعت تغییرات افزایش‌یافته است.کسب‌وکارها به‌سوی مربی های متخصص و آموزش تمایل پیدا کرده‌اند. به‌طوری حاضرند برای گرفتن راهنمایی و عبور سریع از مشکلات پیچیده هزینه کنند.

کاتالوگ کسب و کار پیشرو

دیگر زمانی برای «یادگیری حین انجام امور» یا حاشیه خطا برای «یادگرفتن از طریق اشتباهات» وجود ندارد!

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ ما مطابق شرایط بازار ایران به صورت اختصاصی طراحی شده است و مشابهی ندارد، و خرید خدمات بیزینس کوچینگ هزینه نیست بلکه صرفه جویی در زمان و پول شماست زیرا:

  1. پکیجی که دریافت می کنید ویژه شما سفارشی سازی می شود که باعث می شود اثربخشی آن افزایش پیدا کند.
  2. بیزینس کوچینگ باعث می شود که که آسانتر به اهدافتان برسید چون اشتباهاتی که در حالت عادی انجام می دادید را دیگر انجام نمی دهید!
  3. این باعث می شود که مثلا مسیر ۲۰ ساله را ۲ ساله طی کنید… و زودتر به رویاهایتان برسید.
  4. همچنین بسیاری از هزینه های اشتباه را انجام ندهید و … در نتیجه ارزانتر به آرزوهایتان برسید.

ما شایستگی لازم برای ارائه این خدمات را داریم:

 

هلدینگ تلاشگران اقتصاد پایدار

(متشکل از ۱۰۵ شرکت فعال)  Talashgaran.co

گواهی حسن انجام کار

شرکت اسنپ روم (زودروم سابق)

( یکی از اعضای گروه اینترنتی ایران) snapproom.com/info

گواهی حسن انجام کار

 

قدردان اعتماد شما هستیم، ما خودمان را ملزم به ارائه بالاترین کیفیت خدمات می دانیم.
تعرفه بیزینس کوچینگ اختصاصی
*** لازم به ذکر است مبلغ خدمات بیزینس کوچینگ مقطوع بوده و شامل هیچ گونه کسوراتی (بیمه-مالیات) نمی شود.

** بسته به اهدافی که کسب‌وکارها دنبال می‌کنند، مدت جلسات بیزینس کوچینگ بین یکماه تا یکسال متغیر خواهد بود و در مواردی نیز ممکن است این زمان بیش از یکسال طول بکشد. در این مدت ممکن است طرفین روی یک موضوع متمرکز باشند یا پس از حصول نتیجه، موضوع همکاری را تغییر دهند. 

نتیجه بگیرید!

ما به کیفیت کارمان مطمئن هستیم در نتیجه آنرا ۱۰۰ درصد ضمانت می کنیم.

چنانچه پس از گذشت حداکثر ۳۰ دقیقه از زمان بیزینس کوچینگ بنابر هر دلیلی احساس کردید که بیزینس کوچبنگ برای شما مفید نیست کل مبلغ پرداختی شما به حساب شما بازگشت داده خواهد شد.

سوالات متداول:

1- آیا کوچ بیزینس همان مشاور کسب و کار هست؟ کمی تفاوت دارند همانطور که در اینجا توضیح داد شد… اصولا این ها دو خدمات مجزا هستند که در این سایت هر دو خدمات توسط دکتر بابک ناصحی ارائه می شود.

2- هزینش چقدر هست؟ آیا تخفیف هم دارید برای این خدمات؟ همانطور که ذکر شد قیمت ها مقطوع و ثابت هستند. قیمت ها 1، 3 یا 5 میلیون تومان هست.

3- آیا پرداخت آنلاین هم برای خدمات کوچینگ کسب و کار دارید بر روی سایت؟ فعلا بنابه دلایلی پرداخت آنلاین نداریم برای این خدمات. لذا لطفا با استفاده از یکی از این دو شیوه ای که برای سفارش این خدمات ذکر شد اقدام به پرداخت هزینه کوچینگ بفرمایید.

شیوه های سفارش خدمات:
 برای کسب اطلاعات بیشتر و استفاده ازخدمات بیزینس کوچینگ به شماره 09125366817 پیام (پیامک،واتس اپ، تلگرام) ارسال نمایید. (5 دقیقه نیازسنجی رایگان)

شعار ما در بیزینس کوچینگ: یادبگیر، انجام بده، قهرمان کسب و کارت شو

کسب و کار پیشروهمین الان در کانال تلگرام عضو شوید:       t.me/nasehicoach

برگشت به بالا