رفتن به محتوای اصلی
نکاتی در خصوص فریلنسرها و فریلنسینگ

چگونه فریلنسر شویم؟

چگونه فریلنسر شویم؟

در این مطلب قصد داریم شما کاربران سایت کسب و کار پیشرو را با نکاتی در خصوص فریلنسرها و فریلنسینگ آشنا نماییم و امیدواریم برای شما عزیزان مفید بوده و مورد توجه شما قرار گیرد .

فریلنسر  نیز به کسی گفته می شود که به صورت پروژه ای و برای خود کار می کند او در حقیقت به عنوان رئیس خود کار می کند یک فریلنسر منوی خدمات ، قیمت ها و بازار هدفش را خودش تنظیم می کند.

قرارداد فریلنس ، یک نوع قرارداد کاری است که بر پایه آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را برای یک کارفرما در ازای دستمزدی مشخص می‌دهد.

همانطور که مشاهده می کنید این قرارداد دارای دو طرف با عناوین فریلنسر و کارفرما می باشد که در ذیل به مزایا و معایب این نوع قرارداد برای هر یک از طرفین اشاره خواهیم کرد.

 

مزایای فریلنسینگ برای یک فریلنسر

برای خود کار می کنید و هیچ رئیسی بالای سر شما نیست.

تصمیم گیری در مورد بهترین راه برآورده ساختن انتظارات مشتری بر عهده شماست.

بین پیشنهادات و مشتریان مختلف حق انتخاب دارید. ممکن است در ابتدای فعالیت خود، هر پیشنهادی را بپذیرید اما پس از اینکه کمی رشد کردید و مخاطبان بیشتری پیدا کردید می توانید پیشنهادات و مشتریان برتر را انتخاب کنید.

بازار فریلنسرها رقابتی است و نیاز به فریلنسرهای قابل اعتماد و با کیفیت، در حال رشد است.

می توانید در هر زمان و مکانی که دوست دارید کار کنید.

درآمد شما حد و مرز ندارد و می‌توانید با انجام پروژه‌های بیشتر و تخصصی‌تر، درآمد بسیار بالایی داشته باشید و از همتایان خود که در استخدام شرکت ها هستند با سرعت بسیار بالایی پیشی بگیرید.

.

معایب فریلنسینگ برای یک فریلنسر

شما حتما باید از مهارت کافی در زمینه ای که پروژه را می پذیرید برخوردار باشید. چون دیگر همکار یا مدیری در کنار شما نیست که اشتباهات شما را گوشزد و یا رفع نماید.

همه‌ی کارها از جمله حسابداری، بازاریابی ، فروش انجام پروژه ، ارتباط با مشتری و … را خودتان باید انجام دهید.

به دست آوردن مشتری های کافی برای اینکه بتوانید از طریق فریلنسینگ، زندگیتان را تامین کنید شاید کمی زمان بر باشد. باید صبور باشید و با سابقه خوبی که از خود بر جای می گذارید و تکنیک هایی که در ادامه فرا می گیرید ، روز به روز به مشتری های خود بیافزایید.

کار می تواند نامنظم باشد. بسیاری از فریلنسرها در کارشان جزر و مد را تجربه کرده اند برای زمان های کسادی باید برنامه داشته باشید و برای زمان هایی که کار زیاد است آماده باشید تا بتوانید پروژه ها را به موقع تحویل دهید.

تا زمانی پول بدست خواهید آورد که قادر به انجام پروژه ها با کیفیت مناسب باشید در این شیوه خبری از حقوق بازنشستگی نیست.

 

مزایای استفاده ازسیستم های فریلنسینگ برای یک کارفرما

استفاده از سیستم های فریلنسینگ به کارفرما اجازه می دهد، بین هزاران فریلنسر با مهارت ها و دستمزد های مختلف، بهترین گزینه را با توجه به ملاک ها و بودجه‌ی خود انتخاب نماید.

به دلیل رقابتی که بین فریلنسرها برای تصاحب کار در این سیستم وجود دارد، امکان شکسته شدن قیمت ها و انجام پروژه با هزینه کمتر نیز وجود دارد.

دیگر نیازی نیست کارفرما، کارمندان بی شماری بگیرد و ماهیانه ای ثابت پرداخت کند تا اگر در بخشی از کار مشکلی پیش آمد آن ها بتوانند آن را حل کنند. بلکه می تواند در صورت لزوم و به صورت پروژه ای فرد یا گروهی از متخصصین را به خدمت بگیرد و تنها در ازای انجام کار به آن ها پرداخت داشته باشد.

استفاده از برونسپاری به کارفرما کمک می کند تا توان خود را روی مسائل مهمتر در کسب و کارش متمرکز کند و بخش های فرعی را از طریق هزاران نیروی متخصص داخلی یا خارجی انجام دهد.

 

نکات مهم برای موفقیت به عنوان یک فریلنسر 

پروژه ای را بپذیرید که مهارت و تخصص لازم برای انجام آن را دارید.

همیشه گام های اول سخت است اگر تخصص کافی برای انجام یک پروژه را دارید از اینکه تجربه‌ی کافی ندارید، نترسید خود را باور داشته باشید و با قدرت پروژه را آغاز نمایید.

سعی کنید کاملا خواسته های کارفرما را درک نمایید و تمام تلاش خود را بکار بندید تا بتوانید رضایت او را جلب کنید. این کار موجب حفظ مشتریان شما، افزایش تعداد آن ها و اعتماد به نفس شخص شما خواهد شد.

واقع بین ، متعهد ، به روز و خوش برخورد باشید و به توافق خود با کارفرما کاملا پایبند بمانید.

برای خود نام و برندی ایجاد کنید و هر روز اعتبار بیشتری برای آن کسب کنید طراحی یک کارت ویزیت حرفه ای می تواند تاثیر چشمگیری در افزایش مشتریان شما داشته باشد.

رزومه کاری مناسب برای خود تهیه کنید و مهارت ها، تخصص ها و نمونه کارهای خود را در آن عرضه نمایید می توانید برای نمایش رزومه کاری خود از سیستم های فریلنسینگ ، شبکه های اجتماعی مثل لینکدین و یا وبلاگ ها استفاده کنید.

داشتن یک سایت حرفه ای تاثیر بسزایی در رونق کسب و کار شما خواهد داشت. با استفاده از آموزش راه اندازی سایت ، برای خود سایتی حرفه ای ایجاد کنید و با استفاده از تکنیک هایی که فراگرفته اید، به تعداد کاربران و در حقیقت مشتریان بالقوه خود روز به روز بیافزایید.

سعی کنید در سیستم های فریلنسینگ معتبر ایران عضو شوید زیرا مشابه سیستم های همکاری در فروش ، هرچه تعداد سایت های فریلنسینگی که شما در آن ها عضویت دارید بیشتر باشد میزان پیشنهادهایی که می توانید دریافت کنید افزایش می یابد. در نتیجه می توانید انتخاب های با کیفیت تری داشته باشید.

تأسیس شرکت فریلنسرینگ

تأسیس یک شرکت فریلنسرینگ می‌تواند تأثیر بسزایی در زندگی فریلنسرها داشته باشد و به افزایش درآمد آن‌ها کمک کند. شاید خیلی از افراد تصور کنند که فریلنسرها درآمد قابل قبولی ندارند، اما این موضوع را فراموش نکنید که فریلنسری حتی گاهی می‌تواند درآمدی خیلی بیشتر از کارمندان تمام وقت داشته باشد، مخصوصاً برای خانم‌ها، زیرا خیلی از خانم‌ها تحصیلات آکادمیک دارند و در موضوعات مختلفی استعداد و توانایی دارند، اما علاقه به کار در محیط بیرون از منزل ندارند و یا حتی ترجیح می‌دهند خانه‌دار باشند تا بتوانند به امور روزانه خود برسند. این افراد می‌توانند با فریلنسر شدن، هم از استعدادهای خود استفاده کنند، همکسب درآمد کنند و هم در منزل خود به سر ببرند و به کارهای روزانه خود برسند.

گام‌هایی که باید جهت تأسیس یک شرکت فریلنسرینگ برداشت:

خیلی از فریلنسرها بعد از اینکه در کارشان به ثبات رسیدند و خود را در این کار موفق دیدند، علاقه‌مند هستند تا کار فریلنسرینگ خود را گسترش دهند و یا حتی یک شرکت کوچک برای این کار تأسیس کنند. برای این‌کار نیاز به انجام اقداماتی است که در زیر به آن‌ها می‌پردازیم.

جمع آوری تیمی از فریلنسرها

در مرحله اول لازم است تیمی از نویسندگان، طراحان، برنامه نویسان و افرادی که برای انجام مشاغل مورد نظر مفید هستند را جمع آوری کنند. برای تشکیل این تیم می‌توان از دیگر شرکت‌ها و یا پلتفرم‌های فریلنسرینگ استفاده کرده و یا حتی می‌‌توان در شبکه‌های مجازی مثل: لینکداین، فیسبوک و اینستاگرامو … فریلنسرهای مورد نیاز خود را جستجو کنند و با بررسی نمونه کارهای آن‌ها، افراد مورد نیاز را انتخاب کنند.

 پیدا کردن کارفرمایان

بعد از انتخاب و جمع آوری فریلنسرهای خود، در این مرحله شرکت‌ها نیاز به پروژه جدید دارند که برای این کار باید کارفرمایان جدیدی را پیدا کنند تا بتوانند درآمد شرکت و فریلنسرها را تأمین نمایند.

خیلی از مشاغل علاقه‌مند هستند تا ظرفیت‌های کاری خود را افزایش دهند، اما شرایط لازم برای استخدام کارمند جدید را ندارند، به همین دلیل دوست دارند تا با فریلنسرهای متعددی آشنا شوند تا در طولانی مدت بتوانند روی آن‌ها حساب باز کنند و کارهایشان را به آن‌ها ارجاع دهند. در نتیجه اگر طرف حساب آن‌ها یک شرکت فریلنسرینگ باشد، با خیال آسوده‌تری می‌توانند این کار را انجام دهند.

 ساخت یک وب‌سایت برای شرکت فریلنسرینگ

شرکتی که می‌خواهد تحت عنوان فریلنسرینگ فعالیت کند، قطعاً به یک وب‌سایت نیاز دارد، زیرا از طریق این وب‌سایت، هم کارفرمایان و هم فریلنسرها می‌توانند آن شرکت را بیابند. برای موفقیت در کسب و کار، لازم است تا شرکت‌ها راه‌های ارتباطی خود را تقویت کرده و همیشه به روز باشند.

Web Master

برای این نوشته 0 نظر ثبت شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

برگشت به بالا