کوچینگ فروش رویکردی نوین و موثر برای ارتقاء عملکرد تیمهای فروش است. این مقاله به بررسی ابعاد مختلف کوچینگ فروش میپردازد و نشان میدهد که چگونه با شخصیسازی، فناوریهای نوین و روانشناسی عمیقتر میتوان به نتایج چشمگیری در فروش دست یافت.
نام مناسب برای کسب و کار
نام شرکت شما باید شامل یک موضوع یا سرنخ باشد که در نهایت مخاطب را به هسته مرکزی کسب و کار شما برساند وقتی در نام گذاری یک کسب و کار به این موضوع توجه نمی شود.
در ادامه شرکت در فعالیت های خودش دچار مشکلات متعددی می شود که موجب هدر رفت انرژی بسیار زیادی از افراد شرکت در بخش های مختلف شرکت می شود.
نام کسب و کار شما در زمان بازاریابی آن کسب و کار در واقع همه چیز و دار و ندار یک کسب و کار است نام کسب و کار می تواند موجب موفقیت یا شکست کسب و کار شما شود پس هرگز این بخش از کسب و کار خود را سبک فرض نکنید.
نام یک کسب و کار بطور خودکار شامل یک عنصر بازاریابی می شود : وظیفه شما انتخاب کردن نامی برای کسب و کار است که به تلاش ها و فعالیت های بازاریابی شما کمک کند. البته باید یادآور شد که انتخاب نام برای کسب و کار آنچنان که از ظاهر آن هم به نظر می رسد سخت و دشوار نیست اما برای درست انجام شدن آن باید قدری زمان و انرژی صرف کرد.
در ادامه فهرستی از پرسش هایی را برای شما آورده ام که موجب به جریان افتادن خلاقیت در شما شده و تفکر شما به جنب و جوش در می آورد تا در ادامه به راحتی بتوانید ایده هایی را در رابطه با نام کسب و کار خود توسعه دهید.
خلاصه ای از گام های لازم برای رسیدن به یک نام :
- توصیفی از مخاطب هدف خود را مکتوب کنید.
- کسب و کار شما در برطرف کردن چه مشکلی به آنها کمک می کند؟
- فهرستی از کلمات و عبارت مورد پسند این گروه از مخاطبین خود فراهم آورید.
- فهرستی شامل 3 تا 5 منفعت را که به مشتریان خود ارائه می کنید، تهیه کنید.
- نام 4 مورد از رقبای خود را فهرست کنید.
- فهرستی از ویژگی هایی را تهیه کنید که موجب تمایز شما از رقبای شما می شوند.
چگونه نام تهیه شده را آزمون کنیم :
حالا این پاسخ را در کنار یکدیگر قرار داده و فهرستی از 5 تا 7 مورد از اسامی مورد نظر برای کسب و کار خود را تهیه کنید زمانی که یک نام مناسب را برای کسب و کار خود در نظر گرفتید زمان آزمودن آن نام ها می باشد. در این مرحله باید مخاطبین هدف خود را در نظر گرفته و با تصور کردن آنها پرسش های زیر را از خود مطرح نمائید :
- آیا نام پیشنهادی به راحتی تلفظ می شود؟
- آیا به سادگی و با سرعت خوانده می شود؟
- آیا می توانید به راحتی آن را بیان کنید و دیگران آن را بفهمند، بدون نیاز به هجی کردن آن.
- آیا همچنان که تلفظ می شود، نوشته می شود؟
- آیا کوتاه است؟ کارشناسان معتقدند که یک نام کسب و کار باید حداکثر شامل 11 حرف
یا کمتر باشد و نهایتا از 4 بخش تشکیل شده باشد. - آیا در آن از کلمات منفی استفاده شده است؟
- آیا منحصر به فرد و وابسته به احساس مخاطبین است؟ این دو ویژگی موجب به خاطر
سپاری ساده نام ها می شود. - آیا موجب جلب توجه و علاقه می شود؟ آیا داستانی در پشت آن نهفته است؟
- آیا بخوبی معرف شما هست؟ آیا معتبر و قابل اعتماد است؟
- آیا پیامی مورد علاقه مخاطب را در خود جای داده است؟
- آیا کارکنان شما آن را با افتخار بر زبان می آورند؟
نام پیشنهادی شما در پاسخ به این پرسش ها چه نتیجه ای گرفت؟ آیا می بایست آن را حفظ کنید یا باید از ابتدا شروع کنید با خودتان صادق باشید. از این صداقت در بلند مدت راضی و خشنود خواهید بود.
در اختیار داشتن یک نام قوی و پر قدرت در زمان اجرای کمپین های بازاریابی یک امتیاز بسیار خوب به حساب می آید این نام به راحتی موجب تمایز شما از رقبا می شود ارتباطی احساسی با مخاطبین شما برقرار می کند و به شما در ساختن یک برند قوی کمک می کند که مخاطبین شما به راحتی آن را شناخته و به آن اعتماد کنند.
برای این نوشته 0 نظر ثبت شده است